Упутство за пријаву ДНК 2021.

Ове године организујемо два хибридна циклуса ДНК, дакле два циклуса који ће истовремено бити одржани и онлајн и уживо. Деца која похађају камп уживо и она која похађају онлајн ће имати заједничке активности али и неке индивидуалне. Кампови се одржавају у два термина, од 2 до 6 августа и од 9 до 13 августа, а родитељи при самој пријави могу одабрати у ком термину желе да деца учествују и у ком формату (онлајн или уживо). Број места на кампу уживо је ограничен на 20 по термину, па сва деца чије пријаве не буду прихваћене за присуство уживо имаће свакако прилику да се придруже онлајн верзији. На Дечјем научном кампу уживо могу учествовати само деца између 8 и 13 година, док онлајн могу учествовати сва деца основношколског узраста. Програм траје сваког дана радног дана од 9 до 13.30 часова. 

Послата пријава не значи аутоматски пријем детета на програм који се одвија уживо

На вашу е-мејл адресу стићи ће потврда од организатора уколико је ваше пријава за ДНК уживо прихваћена. Све пријаве за ДНК уживо, које због ограниченог капацитета не буду прихваћене, аутоматски су одобрене за онлајн програм. Предност при одабиру пријава на камп који се одвија уживо имају деца која нису до сада била на нашим камповима.

Пријаве за онлајн учешће се аутоматски прихватају. 

Приликом пријаве неопходно је попунити документ о сагласности за учешће детета у виртуелном ДНК, који треба да одштампате, потпишете, фотографишете или скенирате и поново закачите приликом пријаве. Све пријаве које немају попуњену закачену сагласност неће бити разматране. Родитељи чија деца буду учествовала на програмима уживо добиће и сагласност за учешће на кампу уживо путем мејла.

Програм је у потпуности бесплатан за све учеснике.

Пријаве трају до 25 јула.