Поштовани,  

На Београдском сајму, од 21. до 24. маја, одржава се 66. међународни сајам технике и техничких достигнућа, а изложбена поставка Владе Републике Србије „Играј за човечанство! Наука за све“ ове године одржава се под слоганом „Закорачи у одрживу будућност“. Ова изложбена поставка представиће најновије иновације које је развила научноистраживачка заједница у Србији. 

Позивамо научноистраживачке организације да се пријаве и представе своја оригинална и иновативна решења која доприносе развоју индустрије и привреде у Србији. Предност ће имати предлози који омогућавају интерактивност, као и они чији наступ подразумева представљање нових уређаја, материјала и производа, напредних лабораторијских прототипова и иновација спремних за комерцијализацију и повезивање са привредом.

Део наступа научноистраживачке организације може бити и презентовање пројеката, резултата истраживања и других садржаја путем нових медија, кроз аудиовизуелне презентације, различите дигиталне формате, анимације, виртуелну и проширену реалност, као и друге иновативне приступе.  

Сва додатна питања можете послати на адресу: sajamtehnike@cpn.rs