Upitnik za posetioce Evropske noći istraživača (ReFocuS Art)

Posle dve godine najrazličitijih onlajn druženja, nauka je ponovo izašlai na ulice, osvojila trgove, zauzela parkove i tržne centre, kao i brojne druge javne prostore. Bila je tu da je dodirnete, isprobate, proverite i – istražite. Molimo vas da popunjavanjem ovog upitnika podelite mišljenje o ovogodišnjoj manifestaciji. Biće vam potrebno otprilike 5 minuta da popunite ovaj upitnik.
Davanje pristanka za učešće u ovoj anketi znači da će se vaši odgovori koristiti jedino u svrhe evaluacije, kako bi se razumeli vaši pogledi u vezi sa aktivnošću projekta ReFocuS Artčiji ste bili deo.

Hvala što ste bili deo Evropske noći istraživača 2022!

Evropska noć istraživača u Srbiji finansirana je iz programa „HORIZON Europe“ koji predstavlja najveći program Evropske unije za istraživanje i inovacione delatnosti, a u okviru potprograma Marija Sklodovska-Kiri. Projekat ReFocuS Art (Road to Friday of Science and Art), čiji je koordinator Centar za promociju nauke, organizuje Evropsku noć istraživača u saradnji sa Institutom za biološka istraživanja „Siniša Stanković“ – Institutom od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju, Prirodno-matematičkim fakultetom iz Niša  i Zavodom za zaštitu spomenika kulture Kragujevac.