Upitnik za posetioce Evropske noći istraživača (ReConNeCt Restart 3.0)

Godina za nama je bila po mnogo čemu neočekivana, a ponajviše sa naučne strane, 2020. godina i globalna pandemija COVID-19 ostaje dominantna tema i u 2021. Iako je ovaj izazov stavio na test celo društvo, ono što je sigurno je da nam je pokazao i da nam je nauka potrebna više nego ikada. U ovogodišnjem izdanju Evropske noći istraživača angažovali smo naučnike nakon naučenih lekcija iz 2020. godine da pokažu šta će se dešavati u njihovim oblastima u narednim godinama. Noć istraživača je projekat koji podržava Evropska komisija u okviru Marija Sklodovska-Kiri akcije, a koji predstavlja program Evropske Unije za jačanje evropske istraživačke karijere.


Hvala što ste bili deo Evropske noći istraživača 2021!


Molimo vas da popunjavanjem ovog upitnika podelite mišljenje o ovogodišnjoj manifestaciji. Biće vam potrebno otprilike 5 minuta da popunite ovaj upitnik.
Davanje pristanka za učešće u ovoj anketi znači da će se vaši odgovori koristiti jedino u svrhe evaluacije, kako bi se razumeli vaši pogledi u vezi sa aktivnošću projekta ReConNeCt 3.0 Restart čiji ste bili deo.